Skip to main content

Oppstartsuka nettbasert YFL-TF


Revisjon
Enrollment is Closed

Om Oppstartsuka

Oppstartsuka er et kurs for nye studenter som er tatt opp til det nettbaserte bachelorstudie for yrkesfaglærere Teknologiske fag ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning.

For å spare tid og komme godt igang til første samling i august har vi laget en obligatorisk oppstartspakke hvor studentene for mulighet til å sette seg inn i endel grunnleggende informasjon. Det betyr at man kan komme godt forberedt til første samling.

Fordi dette kurset går i løpet av sommeren og frem mot selve oppstarten av studiet logger man seg på med en egen gyldig emailadresse for å bli registrert. Vi antar at denne kurspakken har et omfang som tilsvarer omtrent 4 samlingsdager.

Krav for å delta

Du må være tatt opp som student ved Institutt for yrkesfaglærerutdanning. Du må ha tilgang til PC eller nettbrett, og du må ha mulighet for å kunne kommunisere med disse (Headset og kamera).

Kursets lærere

Steinar Karstensen

Steinar Karstensen

Førstelektor Institutt for Yrkesfaglærerutdanningen

Runar Oudmayer

Runar Oudmayer

Hovedredaktør. Høgskolelektor Institutt for Yrkesfaglærerutdanningen

Knut Grønvold

Knut Grønvold

Medredaktør. Høgskolelektor Institutt for Yrkesfaglærerutdanningen

Ofte stilte spørsmål

Hvilken nettleser bør jeg bruke?

Open edX platformen fungerer best med siste versjon av Chrome, Firefox eller Safari, eller med Internet Explorer versjon 9 eller høyere.

Se oppdatert informasjon på oversikt over støttede nettlesere (engelsk).

Hva skal jeg gjøre hvis jeg finner feil eller har problemer med kurset?

Du kan sende epost til Knut Grønvold

Forfatterne setter pris på spørsmål og tilbakemeldinger - også om feil eller problemer. Du kan kommentere og stille spørsmål på kursets diskusjonsforum.