Skip to main content

Hjerte- og lungefysiologi


Revisjon
Enrollment is Closed

Hjerte-lungefysiologi

Dette kurset i hjerte- og lungefysiologi spenner fra det helt grunnleggende til det mer avanserte. Målgruppen er helsefagstudenter på bachelor-, videreutdanning- og masternivå, samt medisinerstudenter. Kurset består av en seksjon som omhandler hjertet og sirkulasjonssystemet, en seksjon som omhandler lungene og respirasjonssystemet og en seksjon som presenterer noen sentrale undersøkelser og funksjonstester.

Sammarbeidspartnere i dette prosjektet har vært Norsk fysioterapiforbund (NFF) og Universitetet i Tromsø (UiT).

Forkunnskaper

Treårig helsefaglig utdanning (fysioterapi, sykepleie, medisinerstudenter).

Opphavsrett

Alle filmene i kurset eies av Høgskolen i Oslo og Akershus. Disse gjøres tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelser (by-nc-nd). Dette betyr at du må oppgi korrekt kreditering, som er "Læringssenter og bibliotek, Høgskolen i Oslo og Akershus 2016". Du kan ikke bruke materialet til kommersielle formål og du kan ikke videredistribuere det dersom du remixer, bearbeider eller bygger på materialet. Den siste begrensningen vil ventelig bli fjernet på et senere tidspunkt. Vær oppmerskom på at det også kan eksistere andre opphavsrettsreguleringer for nærmere angitte deler av materialet (tekst/ bilder).

Redaktør

Anne Langaas

Anne er prosjektleder og redaktør for læreverket i emnet Patologi for Fakultet for helsefag ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er førsteamanuensis ved institutt for fysioterapi ved HiOA.

Medieredaktører

Gabi Høium Hurlen

Gabi er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som rådgiver innenfor e-læring og videoproduksjon ved fakultet for helsefag.

Emma Vestli

Emma er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som rådgiver innenfor e-læring og videoproduksjon ved Læringssenter og bibliotek.

Fagansvarlig

Ole Magnus Filseth

Ole Magnus er akuttlege ved Universitetssykehuset i Tromsø, og førsteamanuensis ved Universitetet i Tromsø.