Skip to main content

Startpakka


Revisjon

    Om Startpakka i oppgaveskriving

    Oppgaveskriving innebærer mye mer enn å skrive om det du har lært på en strukturert måte. Det handler om å analysere oppgavetekst som du får fra lærer, bruke det du har lest, reflektere videre over fagstoffet, finne mer litteratur om emnet, være kritisk til det du finner og være ærlig på hvem sin kunnskap du benytter i besvarelsen. Vi har sammenfattet alle disse aspektene ved skriving i delene:

    • Les
    • Skriv
    • Søk
    • Kildekritikk
    • Kildebruk

    Gjennom undervisningsvideoer, eksempler, tips og oppgaver får du en enkel innføring i oppgaveskriving. I tillegg har vi internlenket delene for å vise hvordan de henger sammen. Det ligger også lenker til nettsider og videoer som du kan klikke på for å lære mer. Slik sett er vår pakke en start som kan peke deg videre for mer kunnskap om temaene.

    Startpakka har også en del spesielt beregnet på nye studenter. Her finner du tips til hva å gjøre ved studiestart, råd om studieteknikk og eksamen.

    Til slutt i Startpakka vil du finne et skrivekurs for studenter ved Helsefag. Denne delen er laget av lærere ved radiografi og farmasi. Kursets målgruppe er studenter som skal i gang med forskningsbaserte oppgaver.

    Du kan slå opp i Startpakka når du lurer på noe i studiearbeidet. Det er ikke nødvendig å følge stoffet i en bestemt rekkefølge som i et e-læringskurs.

    Redaktør

    Grethe Moen Johansen

    Grethe er redaktør for Startpakka og arbeider som pedagog i Studieverkstedet i Universitetsbiblioteket OsloMet.

    Epost: Grethe.Moen-Johansen@oslomet.no

    Opphavsrett

    Kursmateriellet er gjort tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåLikeVilkår (by-nc-nd). Se mer om dette under MOOCAHUSETs avtaler.

Enroll