Skip to main content

KameraKlar


FELLES
Enrollment is Closed

Kursoversikt

Dette kurset er et digitalt støttehjul for de som ønsker å bli bedre til å lage digitale læringsressurser - spesielt miniforelesninger. KameraKlar er en frittstående nettressurs, men man kan også melde seg på samlingene via OsloMet Akademiet. I dette kurset finnes tips, råd, videoeksempler, utfordringer og memes, naturligvis.

Matetialet er også tilgjengelig som nettsider uten pålogging (som er gratis). Da er alle øvingsoppgaver, diskusjoner m.v. deaktivert. Gå til disse nettsidene.

For påmeldte deltagere krever kurset rundt 20 timers arbeidsinnsats i løpet av den tida det varer. Dette fordeles på:

  • Dette onlinematerialet (5-6 timer)
  • Samhandling rundt utvikling av egne videoer, ad-hoc miniforelesninger/demonstrasjoner, samtale o.l. 4 timer x 2 ansikt-til-ansikt (totalt 8 timer)
  • «Hjemmelekse» med utvikling av egne videoer (totalt 5-6 timer)

Forutsetninger

Deltakerne må ha egen bærbar datamaskin med nettilgang som de har med til samlingene.

Redaktører

Gabi Høium Hurlen

Gabi er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som rådgiver og produsent i e-læring og videoproduksjon for Universitetsbiblioteket OlsoMet og Bokskapet. Gabi er også medieredaktør for kursene Anatomi og fysiologi, Patologi og PISA.

Emma Vestli

Emma er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo. Hun jobber som rådgiver og produsent i e-læring og videoproduksjon for Læringssenter og Bibliotek og MOOCAHUSET. Emma er medieredaktør for Bokskapet.hioa.no og er både medprodusent og kursholder av PISA-kurset.