Skip to main content

Startpakka Slettes


BOKSKAPET
Enrollment is Closed

  Om Startpakka i oppgaveskriving

  Oppgaveskriving innebærer mye mer enn å skrive om det du har lært på en strukturert måte. Det handler om å analysere oppgavetekst som du får fra lærer, bruke det du har lest, reflektere videre over fagstoffet, finne mer litteratur om emnet, være kritisk til det du finner og være ærlig på hvem sin kunnskap du benytter i besvarelsen. Vi har sammenfattet alle disse aspektene ved skriving i delene:

  • Les
  • Skriv
  • Søk
  • Kildekritikk
  • Kildebruk

  Gjennom undervisningsvideoer, eksempler, tips og oppgaver får du en enkel innføring i oppgaveskriving. I tillegg har vi internlenket delene for å vise hvordan de henger sammen. Det ligger også lenker til nettsider og videoer som du kan klikke på for å lære mer. Slik sett er vår pakke en start som kan peke deg videre for mer kunnskap om temaene.

  Startpakka har også en del spesielt beregnet på nye studenter. Her finner du tips til hva å gjøre ved studiestart, råd om studieteknikk og eksamen.

  Du kan slå opp i Startpakka når du lurer på noe i studiearbeidet. Det er ikke nødvendig å følge stoffet i en bestemt rekkefølge som i et e-læringskurs.

  Redaktør

  Grethe Moen Johansen

  Grethe er redaktør for Startpakka og arbeider som pedagog i Studieverkstedet i Universitetsbiblioteket OsloMet.

  Epost: Grethe.Moen-Johansen@oslomet.no

  Opphavsrett

  Kursmateriellet er gjort tilgjengelig med Creative Commmons-lisensen Navngivelse-Ikkekommersiell-DelPåLikeVilkår (by-nc-nd). Se mer om dette under MOOCAHUSETs avtaler.